MORTENSAFTEN

Vi tilbyder en lækker 2-retters mortensaften menu på Hotel Postgaarden.

Dato:
Lørdag den 8. november kl. 12:00 og 17:30
Søndag den 9. november kl. 12:00 og 17:30 
Mandag den 10. november kl. 12:00

Menu:

  • Andesteg
  • Ris a la mande

Pris: Kr. 325,- pr. person inkl. velkomstdrink

Book dit bord på +45 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk

 

KLASSISK HOTELMENU

FINDES PÅ UDVALGTE DANSKE HOTELLER A/S' KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail menu

Rejecocktail

Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.

Kr. 105,-

Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.

Kr. 245,-

Dessert Østergaards Hotel

Hjemmelavet islagkage

Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...

Kr. 105,-

kokke menu Fredericia
OKTOBER

Kokken anbefaler

Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.

Menuen i oktober 2025:

  • Koldrøget laks med akvavit stikkelsbær og radicchio salat
  • Krondyr hakkebøf med ristede svampe, flødesovs og hvide kartofler 
  • Panna Cotta med krydret græskar

Pris for 3 retter: kr. 368,- pr. person


Bestil venligst senest kl. 19.30 på: Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@slet-dette.postgaarden.dk

Menuen kan ikke kombineres med Ældresagen-rabat

Selskab på Hotel Postgaarden

Selskabsmenu

Skal I holde fest, mindesammenkomst eller lignende? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den perfekte menu i de rette rammer.

Se mere

Bronze økomærke

Økologiske spisemærke

Hotel Postgaarden er registreret med Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze, som viser, at vi bruger 30-60% økologisk.

Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.

Restaurant

Arrangementer i 2025 på Hotel Postgaarden

2025 byder på smagsfulde menuer, fantastiske arrangementer og mere til!
Udforsk vores arrangementskalender her.

ARRANGEMENTSKALENDER

MORTENSAFTEN

Vi tilbyder en lækker 2-retters mortensaften menu på Hotel Postgaarden.

Dato:
Lørdag den 8. november kl. 12:00 og 17:30
Søndag den 9. november kl. 12:00 og 17:30 
Mandag den 10. november kl. 12:00

Menu:

  • Andesteg
  • Ris a la mande

Pris: Kr. 325,- pr. person inkl. velkomstdrink

Book dit bord på +45 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk

Steak med whisky sauce
FREDAGSTILBUD

Fredagssteak

Hold fredagshygge på Hotel Postgaarden med vores lækre fredagssteak.

Bliv forkælet med en saftig steak af oksefilet serveret med stegte kartofler, årstidens grønt og en smagsfuld whisky sauce.

Tilbydes hver fredag fra kl. 17.30 - 20.00

Pris: Kr. 185,- pr. person

Bemærk: Kan ikke bestilles som take away

Reserver venligst bord på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk