
MORTENSAFTEN
Vi tilbyder en lækker 2-retters mortensaften menu på Hotel Postgaarden.
Dato:
Lørdag den 8. november kl. 12:00 og 17:30
Søndag den 9. november kl. 12:00 og 17:30
Mandag den 10. november kl. 12:00
Menu:
- Andesteg
- Ris a la mande
Pris: Kr. 325,- pr. person inkl. velkomstdrink
Book dit bord på +45 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk
KLASSISK HOTELMENU
FINDES PÅ UDVALGTE DANSKE HOTELLER A/S' KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail
Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.
Kr. 105,-

Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.
Kr. 245,-

Hjemmelavet islagkage
Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...
Kr. 105,-

Kokken anbefaler
Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.
Menuen i oktober 2025:
- Koldrøget laks med akvavit stikkelsbær og radicchio salat
- Krondyr hakkebøf med ristede svampe, flødesovs og hvide kartofler
- Panna Cotta med krydret græskar
Pris for 3 retter: kr. 368,- pr. person
Bestil venligst senest kl. 19.30 på: Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@ postgaarden.dk
Menuen kan ikke kombineres med Ældresagen-rabat
Selskabsmenu
Skal I holde fest, mindesammenkomst eller lignende? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den perfekte menu i de rette rammer.

Økologiske spisemærke
Hotel Postgaarden er registreret med Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze, som viser, at vi bruger 30-60% økologisk.
Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.

Arrangementer i 2025 på Hotel Postgaarden
2025 byder på smagsfulde menuer, fantastiske arrangementer og mere til!
Udforsk vores arrangementskalender her.

MORTENSAFTEN
Vi tilbyder en lækker 2-retters mortensaften menu på Hotel Postgaarden.
Dato:
Lørdag den 8. november kl. 12:00 og 17:30
Søndag den 9. november kl. 12:00 og 17:30
Mandag den 10. november kl. 12:00
Menu:
- Andesteg
- Ris a la mande
Pris: Kr. 325,- pr. person inkl. velkomstdrink
Book dit bord på +45 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk

Fredagssteak
Hold fredagshygge på Hotel Postgaarden med vores lækre fredagssteak.
Bliv forkælet med en saftig steak af oksefilet serveret med stegte kartofler, årstidens grønt og en smagsfuld whisky sauce.
Tilbydes hver fredag fra kl. 17.30 - 20.00
Pris: Kr. 185,- pr. person
Bemærk: Kan ikke bestilles som take away
Reserver venligst bord på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Frokosttilbud - Stjerneskud og vin
Stjerneskud & vin
Mandag - Lørdag fra kl. 12.00 - 14.00
Pris pr. person kr. 169,-
Postgaardens stjerneskud med 1 glas vin
Reserver venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@ postgaarden.dk