KLASSISK HOTELMENU

ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLER A/S' KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail menu

Rejecocktail

Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.

Kr. 98,-

Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.

Kr. 228,-

Dessert Østergaards Hotel

Hjemmelavet islagkage

Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...

Kr. 88,-

kokke menu Fredericia
MAJ

Kokken anbefaler

Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.

Menuen i maj 2025:

  • Grønne asparges med håndpillede rejer og ramsløgspesto
  • Stegt farseret vagtel med skysauce, spæde grøntsager og nye kartofler
  • Koldskål med jordbærsorbet, skyer og crumble

Pris for 3 retter: kr. 328,- pr. person


Bestil venligst senest kl. 19.30 på: Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@slet-dette.postgaarden.dk

Menuen kan ikke kombineres med Ældresagen-rabat

Selskab på Hotel Postgaarden

Selskabsmenu

Skal I holde fest, mindesammenkomst eller lignende? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den perfekte menu i de rette rammer.

Se mere

Bronze økomærke

Økologiske spisemærke

Hotel Postgaarden er registreret med Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze, som viser, at vi bruger 30-60% økologisk.

Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.

Steak med whisky sauce
FREDAGSTILBUD

Fredagssteak

Hold fredagshygge på Hotel Postgaarden med vores lækre fredagssteak.

Bliv forkælet med en saftig steak af oksefilet serveret med stegte kartofler, årstidens grønt og en smagsfuld whisky sauce.

Tilbydes hver fredag fra kl. 17.30 - 20.00

Pris: Kr. 185,- pr. person

Bemærk: Kan ikke bestilles som take away

Reserver venligst bord på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Fars dag menu på Hotel Postgaarden

FARS DAGS MENU

I anledningen af Fars dag har vi kreeret en lækker menu til ren forkælelse.

Torsdag 5. juni 2025

  • 250g. steak af oksefilet med hjemmerørt bearnaise, bagte tomater, majs og ovnstegte kartofler
  • Marinerede jordbær med vaniljeis eller irsk kaffe

Kr. 298,- pr. person


Reserver bord på tlf. 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk

fredericia mad sommertilbud burger

SOMMERTILBUD: Pulled beef burger

Nyd sommeren med vores saftige pulled beef burger – fyldt med mørt oksekød, frisk coleslaw, sprød salat og smagfuld BBQ-dressing. Serveres med sprøde pommes frites.
Perfekt til en sulten sommerdag!

Kr. 139,- pr. person

Book dit bord på +45 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk 

Menu til Fredericia byfest på Hotel Postgaarden
FREDERICIA BYFEST 2025

5. - 6. juli menu

Traditionen tro serverer vi en lækker menu til Fredericias byfest.

Menuen serveres både til frokost og aften, kun den 5. og 6. juli 2025, bestående af:

  • Velkomstdrink

Hovedret

  • Ovnstegt kylling med hjemmelavet agurkesalat, skysovs, mormorsalat og nye danske kartofler

Dessert

Marinerede jordbær med brændt hvid chokolade

Pris kr. 285,- pr. person


Book dit bord på tlf.: 7592 1855 eller mail: hotel@postgaarden.dk