KLASSISK HOTELMENU
ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLER A/S' KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail
Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.
Kr. 98,-

Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.
Kr. 228,-

Hjemmelavet islagkage
Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...
Kr. 88,-
Kokken anbefaler
Hver måned kreerer vores køkkenchef med succes en ny og spændende 3-retters menu.
Menuen i maj 2025:
- Grønne asparges med håndpillede rejer og ramsløgspesto
- Stegt farseret vagtel med skysauce, spæde grøntsager og nye kartofler
- Koldskål med jordbærsorbet, skyer og crumble
Pris for 3 retter: kr. 328,- pr. person
Bestil venligst senest kl. 19.30 på: Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@ postgaarden.dk
Menuen kan ikke kombineres med Ældresagen-rabat
Selskabsmenu
Skal I holde fest, mindesammenkomst eller lignende? Lad os hjælpe jer med at sammensætte den perfekte menu i de rette rammer.

Økologiske spisemærke
Hotel Postgaarden er registreret med Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze, som viser, at vi bruger 30-60% økologisk.
Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.

Fredagssteak
Hold fredagshygge på Hotel Postgaarden med vores lækre fredagssteak.
Bliv forkælet med en saftig steak af oksefilet serveret med stegte kartofler, årstidens grønt og en smagsfuld whisky sauce.
Tilbydes hver fredag fra kl. 17.30 - 20.00
Pris: Kr. 185,- pr. person
Bemærk: Kan ikke bestilles som take away
Reserver venligst bord på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@postgaarden.dk

Frokosttilbud - Stjerneskud og vin
Stjerneskud & vin
Mandag - Søndag fra kl. 12.00 - 14.00
Pris pr. person kr. 169,-
Postgaardens stjerneskud med 1 glas vin
Reserver venligst på:
Tlf. 7592 1855 eller mail hotel@ postgaarden.dk

FARS DAGS MENU
I anledningen af Fars dag har vi kreeret en lækker menu til ren forkælelse.
Torsdag 5. juni 2025
- 250g. steak af oksefilet med hjemmerørt bearnaise, bagte tomater, majs og ovnstegte kartofler
- Marinerede jordbær med vaniljeis eller irsk kaffe
Kr. 298,- pr. person
Reserver bord på tlf. 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk

SOMMERTILBUD: Pulled beef burger
Nyd sommeren med vores saftige pulled beef burger – fyldt med mørt oksekød, frisk coleslaw, sprød salat og smagfuld BBQ-dressing. Serveres med sprøde pommes frites.
Perfekt til en sulten sommerdag!
Kr. 139,- pr. person
Book dit bord på +45 7592 1855 eller hotel@postgaarden.dk
5. - 6. juli menu
Traditionen tro serverer vi en lækker menu til Fredericias byfest.
Menuen serveres både til frokost og aften, kun den 5. og 6. juli 2025, bestående af:
- Velkomstdrink
Hovedret
- Ovnstegt kylling med hjemmelavet agurkesalat, skysovs, mormorsalat og nye danske kartofler
Dessert
Marinerede jordbær med brændt hvid chokolade
Pris kr. 285,- pr. person
Book dit bord på tlf.: 7592 1855 eller mail: hotel@postgaarden.dk
Arrangementer i 2025 på Hotel Postgaarden
2025 byder på smagsfulde menuer, fantastiske arrangementer og mere til!
Udforsk vores arrangementskalender her.