Café MUMS

Afstand: 0.14 Km

 | 74 64 68 67 |  mumsbar@mumsbar.dk |  www.mumsbar.dk | 
Café MUMS serverer god mad og lækre forfriskninger i hyggelige omgivelser.

Café MUMS: Spisested med hjemlige, rustikke rammer og udsigt til Lillebælt

Hos Café MUMS bliver jeres smagsløg forkælet i unikke omgivelser!

Café MUMS ligger i hyggelige og rustikke kælderlokaler centralt i Gammel Havn og lige ud til Lillebælt. Her kan I nyde lækker mad lavet af gode, friske råvarer, få en kold forfriskning eller nyde noget varmt at drikke.

Afslapning og loungestemning i den hyggelige cafe

Café MUMS emmer af hjemlig hygge uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Nyd et pusterum fra en travl hverdag eller udfordr familien med et brætspil, mens I venter på jeres mad. På menukortet finder du et udvalg af velkendte klassiskere som Fish 'n' Chips og smørrebrød og lækre snacks.

Oplev atmosfæren i Gammel Havn med udendørs servering

Om foråret og sommeren kan I rykke udenfor til en af bordene på Café MUMS' store, flydende pram, som ligger i havnebassinet, og nyde Gammel Havns summende liv. Nyd fx et glas rosé eller en kold øl på prammen til lyden af Lillebælt.

Brunch og café om dagen, restaurant og bar om aftenen

Hos Café MUMS går I ikke sultne hjem! Caféen byder på et væld af skønne retter fra morgen til aften. Nyd fx brunch eller frokost i dagtimerne eller en god aftenret, efterfuldt af en lækker dessert.

I weekenden kan I nyde Café MUMS' weekend brunch om formiddagen eller hygge med drinks om aftenen, hvor caféen forvandles til en hyggelig loungebar. Her er alt hvad I har brug for til en hyggelig parmiddag eller en skøn aften med veninderne.

Se Café MUMS' menukort her!

Oplev Fredericia - en by fyldt med oplevelser

Udover at være en del af miljøet i Gammel Havn ligger Café MUMS også midt i Fredericias nye bydel Kanalbyen, og kun et stenkast fra fæstningsbyens hyggelige gågader. I Fredericia finder i også et væld af oplevelser inden for både kultur, natur og historie og masser af aktiviteter året rundt.

Besøg også vores eventkalender, hvor I kan holde jer opdateret på, hvad der sker i Fredericia!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#cafemums #cafemumsfredericia #smagfredericia #visitfredericiaOpdateret af: Destination Trekantområdet – VisitFredericia  | turisme@fredericia.dk
Café MUMS Fotograf: Destination Trekantområdet – VisitFredericia
Café MUMS Fotograf: Cafe Mums Copyright: Cafe Mums
Café MUMS Fotograf: VisitFredericia Copyright: Mums
Café MUMS Fotograf: Mums Copyright: Mums
Café MUMS Fotograf: mums Copyright: mums
Café MUMS Fotograf: VisitFredericia