Nicolai for børn - Et unikt oplevelsesunivers for børn i Kolding

Afstand: 19.49 Km

 | 79 79 75 75 |  nfb@kolding.dk |  https://www.nicolaikultur.dk/for-born/ | 
Vil du gerne udforske Koldings sjoveste oplevelsesunivers? Er du nysgerrig efter det mest fantasifulde legerum i byen? Hvis dit svar er JA, så inviterer Nicolai dig til sit børnekulturhus på Skolegade til en dag fyldt med masser af leg og eventyr.

Huset, Nicolai for børn, åbner døren til en verden, som du sikkert ikke har set før. Det er et sted, hvor du kan opleve fire forskellige universer på samme tid og fortabe dig i dem, som du bedst kan lide.

Start turen i Junglen og bliv en del af Mowglis verden, når du hopper fra en farverig ø til den næste eller klatrer i de grønne lianer, som løber fra gulv til loft. Lyder det ikke sjovt at nyde naturen indendørs? Tag dine venner med, så legen bliver endnu bedre.

Det uforglemmelige eventyr fortsætter i Grotten, hvor du kan forvandle dig til alverdens magiske væsner. Lad fantasien få frit løb i teaterrummet, besejr den onde drage og bliv helten af Grotten.

Men spændingen stopper ikke her. Hvis du går op på første sal, finder du to kreative værksteder, hvor du kan male og modellere, klippe og klistre, hamre, banke og arbejde med hundredvis af forskellige materialer for at skabe dit drømmelegetøj. Farver, former og størrelser sætter ingen grænser, så kom i gang, byg din superbil eller dukkehus med dit helt eget design og tag dit nye legetøj med hjem, hvis du vil.

Hvis du vil se Nicolais univers lidt fra oven, kan du lægge dig i Skyen på anden sal. Når du sidder på skyen og kigger ned på værkstedet fra toppen gennem glasgulvet, så lad bare tankerne og drømmene forføre dig. Slap af, bliv inspireret og begynd at lege forfra!Opdateret af: Destination Trekantområdet  | info@tdto.dk
Nicolai for børn _ Børn der leger i torv Fotograf: Destination Trekantområdet Copyright: Nicolai for børn
Billede af Nicolai for børn udefra Fotograf: Destination Trekantområdet Copyright: Destination Trekantområdet
Nicolai for børn som maler Fotograf: Destination Trekantområdet Copyright: Nicolai for børn
Nicolai for børn lys om aftenen Fotograf: Destination Trekantområdet Copyright: Nicolai for børn
Nicolai i Kolding udefra i dagslys Fotograf: Destination Trekantområdet Copyright: Nicolai for børn