Cafe Mair's

Afstand: 0.22 Km

 | 42 72 94 93 |  eva@mairs.dk |  www.mairs.dk | 
Besøg den hyggelige Café Mair's, der byder på østriske specialiteter og veganske alternativer!

Cafe Mair's: Friske råvarer, veganske alternativer og cozy feeling

En spiseoplevelse hos Cafe Mair's er noget helt særligt. Menukortet har fokus på lækre råvarer og med alternativer til både allergikere og veganere/vegertarer, og stemningen er helt unik.

Læs mere om Cafe Mair's her!

Den gode mad og den hyggelige atmosfære er i højsædet hos Cafe Mair's

Cafe Mair's er et spisested med en helt særlig stemning. Restaurantens lyse og indbydende lokaler med simple møbler og skæv og rå kunst på væggene skaber en unik feeling - både hjemligt og urbant på samme tid.

Om dagen er der afslappet cafe-stemning, og om aftenen forvandles stedet til en hyggelig restaurant og lounge. 

I vindueskarmen finder I brætspil og læsestof som I er velkomne til at benytte, mens I venter på jeres mad. Om sommeren kan I også vælge at tage jeres mad med udendørs og nyde sommersolen.

Cafe Mair's: Østriske specialiteter, Wienerschnitzel, lækre madder og "mofro"

Selvom det måske lyder som en sjov sammenblanding, giver det mening på menukortet hos Cafe Mair's. Spisestedet er særligt kendt for sine frisklavede frokostmadder, der minder om en åben sandwich, og for sin "mofro" - aka brunch. 

På menukortet finder man også en traditionel wienerschnitzel med tilbehør og østrisk käsespätzle. Ejeren af Cafe Mair's, Eva, er nemlig østriger, og derfor findes der flere henvisninger til det østriske køkken på menukortet. I kan fx også nyde østrisk øl og ægte glühwein i december.

Find hele Cafe Mair's menukort her!

Spis Vegansk, vegetarisk, glutenfri og laktosefri

Hos Cafe Mair's kan alle nyde et lækkert måltid, og spisestedet har derfor altid veganske og vegetariske retter på menukortet, ligesom det også er muligt at få et vegansk, vegetarisk, glutenfrit eller laktosefrit alternativ.

Henvend jer blot til tjeneren.

Tæt på Kanalbyen, Fredericia Vold og andre oplevelser i fæstningsbyen

Cafe Mair's ligger i et hyggeligt, urbant område nær Fredericias nye bydel Kanalbyen og ikke langt fra Fredericia Vold og byens hyggelige gågader. Fra Fredericias centrum er der ikke langt til den gamle fæstningsby mange fantastiske oplevelser.

Læs meget mere om Fredericia her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#cafemairs#cafemairs7000 #smagfredericia #visitfredericiaOpdateret af: Destination Trekantområdet – VisitFredericia  | turisme@fredericia.dk
Cafe Mair's Fotograf: Cafe Mair's Copyright: Cafe Mair's
facaden og indgangen til cafe mairs Fotograf: Claus Fisker Copyright: Fredericia Kommune
Cafe Mair's Fotograf: Destination Trekantområdet – VisitFredericia
cafe-skilt fra cafe mairs. I baggrunden sidder en kvinde foran cafeen. Fotograf: Claus Fisker Copyright: Fredericia Kommune